Køkken, hvor man selv laver sin mad

Det fælles køkken er veludstyret, og der laver man primært selv sin mad. Du får din egen køleskabshylde, et køkkenskab og en grøntsagskurv, så du har et sted til dine madvarer. Derudover er der også plads i en fælles fryser. 

Køkkenet har opvaskemaskine, stempelkander, tekander, kaffemaskine, elkoger, termokander, blender samt diverse krydderier, salt, peber.

I landsbyen Hald, som ligger 1,5 km væk, er der en velassorteret Spar Købmandsbutik, hvor du har mulighed for at købe ind eller få leveret varer til klosteret. Købmanden sælger også færdigretter.

Hver torsdag leverer Eva fra Drivhuset økologiske varer og dejlige færdigretter til vores gæster. Så det har du naturligvis også mulighed for at nyde godt af. Du skal bare forudbestille senest om tirsdagen. Se Evas brochure her.

Man kan desuden bestille ophold med fuld forplejning, som bliver leveret fra lokale madsteder som Højslev Kro, Spændende Mad, Frokostbussen og Idylidyl. Vi arrangerer gerne forplejningen for jer, som kan leveres til mellem 550 og 650 kr. pr. døgn - også selvom man kun er en enkelt person. Man må selvfølgelig også meget gerne selv arrangere direkte med leverandørerne.