Send en mail til os med dit ønske 
 

Første gang du søger om et arbejdsophold på Ørslev Kloster, skal du sende en kort skriftlig anmodning til klosterforvalteren, hvor du begrunder, hvorfor du ønsker at arbejde med en opgave på klosteret. Det er helt fint bare at sende et par linjer på en e-mail til oerslev-kloster@mail.dk. Det er tilladt for alle at søge om et arbejdsophold på klosteret. Og du kan søge om alt fra 2 dage til 2 måneder.

Vær ikke bange for at skrive med kort varsel heller. Der KAN selvfølgelig være fuldt booket, men tag gerne chancen - du behøver ikke altid planlægge det mange uger eller måneder inden.

Ring til os på 61 31 30 20, eller send en mail, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål.

Venlig hilsen Janne Fruergaard Keyes, klosterforvalter 

Find vej til Ørslev Kloster, som ligger Hejlskovvej 15, 7840 Højslev

Det er nemt at komme til Ørslev Kloster - og væsentligt nemmere end hvad Rejseplanen beretter om. Desværre fortæller rejseplanen nemlig ikke, at der er offentlig transport til klosteret i weekenden, og at der er mange daglige flyruter fra Københavns Lufthavn til Midtjyllands Lufthavn - til priser fra 250 kr. - og at man derfra kan tage en flekstaxa til klosteret for 250 kr. Dvs. at man kan rejse fra Kbh til Ørslev Kloster på lidt over en time fra 500 kr. Men der er mange andre muligheder - og ikke alle kommer jo fra Kbh...

Den nærmeste togstation er Højslev Station. Derfra kører busrute 411 (Skive-Virksund) lige til klosterets port. Busplanen kan læses her.

I weekenden kører der på særlige tidspunkter teletaxa til almindelig bustakst (ca. 25 kr., betales kontant) og alle ugedage - hele døgnet rundt - kan man køre med flekstaxa til 7 kr. pr. km (mellem 63 og 70 kr., betales kontant) fra Højslev Station. Flex- og teletaxa skal reserveres mindst en time før, man skal bruge den. Når du bestiller, skal du oplyse togstationens adresse Højslev Station, Søbyvej 1, 7840 Højslev) og klosterets adresse (Hejlskovvej 15, 7840 Højslev).

Vi hjælper gerne med planlægningen af rejsen til og fra Ørslev Kloster!

Ørslev Kloster Arbejdsrefugium - Hejlskovvej 15 - 7840 Ørslev - T: 61 31 30 20 - oerslev-kloster@mail.dk