Vi holder lukket under restaureringsprojektet

(Lagt på 2.10.2019)

Kan man bo på klosteret imens, det bliver restaureret? Det har mange af jer af gode grunde spurgt om, og hidtil har vi svaret, at vi forsøger at have logi i nogle af husene imens, vi restaurerer. Men vi har måttet ændre vores planer lidt for, hvornår og hvordan vi gør hvad. Og det betyder, at vi ALLIGEVEL må holde lukket i en periode.

Det er vi selvfølgelig kede af på jeres vegne. Men omvendt tror vi, at det måske er godt for alle parter, at der er arbejdsro. Både for jer, når I er her på klostret, og for os under restaureringen, så vi kan koncentrere os 100 % om projektet og åbne refugiet igen, så snart projektet er færdigt – og her er stille igen!

Budskabet lige nu er derfor, at vi regner med at lukke fra 16. september 2020 i 1 år og ca. 4 måneder. Det betyder, at der selvfølgelig stadig er masser af måneder at booke sig ind på endnu forud for restaureringen. Så byd ind, skynd jer - vi sidder klar med kalenderen, når I mailer til adressen janne@oerslev-kloster.dk med ønsker til ophold.

Mange hilsner fra Janne og Garry