Kom på rundvisning

Gruperundvisning
Grupper kan få en rundvisning på Ørslev Kloster, der ellers ikke er åben for offentligheden.

Klosterforvalter Janne Fruergaard Keyes eller Garry Keyes fortæller om klosterets mangefacetterede historie, der strækker sig helt tilbage til 1200-tallet. Stuer og ledige værelser vises frem, ligesom turen kan suppleres med besøg i klosterkælderen og kirken, når der ikke er kirkelige handlinger iøvrigt. Rundvisningen varer ca. 1 time.

Bestilling
Rundvisninger skal bestilles på T 6131 3020 eller via mail 
janne@oerslev-kloster.dk
.

Pris
Prisen er omtrent som en tur i biografen – 80 kr. pr. person (min. 1.000 kr.). Ved særlige lejligheder er der mulighed for at supplere turen med en kop kaffe i Folkestuen i kælderen. Egen forplejning kan medbringes og til enhver tid nydes i “Snekken” i skoven – et smukt madpakkehus med shelter – eller rundt omkring i park og skov.

Rundvisning med bespisning lokalt
Et nyt samarbejde gør det muligt at kombinere rundvisning med forplejning.

Rundvisninger i samarbejde med Ørslevkloster Hovedgård
Som noget ganske nyt har vi nu programsat fire guidede ture sommeren over, som vi udfører i samarbejde med Ørslevkloster Hovedgård, hvor du udover en historisk rundtur på Ørslev Kloster får et spændende indblik i moderne mælkeproduktion og hele det liv, der udspænder sig i et moderne landbrug i historiske omgivelser. Mød op følgende fredage fra kl. 14-16; 2. juni, 7. juli, 4. august og 1. september. Pris 120 kr. Læs mere her.

Ørslev Kloster Arbejdsrefugium - Hejlskovvej 15 - 7840 Ørslev - T: 61 31 30 20 - janne@oerslev-kloster.dk