Kom på rundvisning

Rundvisning
Grupper kan få en rundvisning på Ørslev Kloster, der ellers ikke er åben for offentligheden.

Klosterforvalter Janne Fruergaard Keyes eller Garry Keyes fortæller om klosterets mangefacetterede historie, der strækker sig helt tilbage til 1200-tallet. Stuer og ledige værelser vises frem, ligesom turen kan suppleres med besøg i klosterkælderen og kirken, når der ikke er kirkelige handlinger iøvrigt. Rundvisningen varer ca. 1-1,5 time.

Egen forplejning kan medbringes og til enhver tid nydes i “Snekken” i skoven – et smukt madpakkehus med shelter – eller rundt omkring i park og skov.

Gartnerhuset, som hidtil har dannet rammen om en plancheudstilling, har grundet sin tilstand måttet nedrives. Vi etablerer lige nu et nyt og spektakulært formidlingshus og restaureringsværksted, som alle er velkomne til at besøge. Formidlingsafdelingen forventes åbnet 1. september 2023. Der er handicapvenlig adgang til dette samt et handicapvenligt toilet.

På tur mellem stilladserne
Mens vi bygger og gør klar til at genåbne, afholder vi nogle aftenture, hvor du er mere end velkommen til at komme med på tur. Turene afholdes torsdage fra kl. 17-18.30, og man møder bare op ved kirken. Datoerne for 2023 er 25. maj, 22. juni, 10. august, 7. september samt 5. oktober. Det er gratis at deltage, men frivillige donationer til klosterdriften modtages med glæde. Vel mødt!

 

Bestilling
Rundvisninger kan bestilles til afholdelse fra 1. september 2023 (kalenderen er fuld) og skal bestilles på T 6131 3020 eller via mail 
janne@oerslev-kloster.dk
.