Velkommen til Ørslev Kloster Arbejdsrefugium

 

Ørslev Kloster Arbejdsrefugium er for alle med et arbejdsprojekt og brug for ro til at fordybe sig; forfattere, musikere, universitetsansatte, journalister, studerende, kunstnere, teaterfolk, forskergrupper, virksomheder m.v.

Vi har plads både til dig, der arbejder alene, og til jer, der skal arbejde sammen.

Efter vores store restaurerings- og udviklingsprojekt er der nu 10 værelser til enkeltpersoner og 13 værelser, 

der primært er øremærket til grupper på mellem 2 og 17 personer.

Send os en mail med dit eller jeres ønske.

6 minutter i selskab med klosterforvalter Janne Keyes, som fortæller om klostret

Tag på arbejdsophold

Tager du på arbejdsophold, bor du på et af vores 10 værelser i hovedbygningen. Tre af værelserne har to etager, hvor man fra øverste etage kan nyde udsigten over landskabet fra sin seng.

Køkkenet, de 5 stuer og badeværelserne er fælles.

 

Tag på arbejdsophold som gruppe

Er I en gruppe på mellem 2 og 18 personer, får I plads i Portnerboligen, som har 13 værelser (hvoraf 3 er med twin beds), 4 badeværelser, et stort fælleskøkken, 3 grupperum, gårdhave og terrasse.

 

Besøg parken, skoven og formidlingshuset

Parken og skoven er åben for alle. Hold dog gerne afstand til klosterbygningerne for at sikre arbejdsroen for klostergæsterne. Vi har lavet et helt formidlingshus, hvor man via plancher og små film kan få et indblik i klosterets spændende historie og hvad der foregår bag murene. Formidlingshuset ligger på Hejlskovvej 11, og der er fri adgang i dagtimerne. Der er parkeringsplads ved huset samt stier ud i landskabet.

Øjeblikke fra renoveringsprojektet 2020-2023

I de år, hvor håndværkerne har været rykket ind på klostret, har der været uendeligt mange enestående øjeblikke. Dem vil vi gerne dvæle lidt ved, nu hvor klostret står som fornyet. For processen har været lang, og de folk, der har arbejdet her undervejs har været enestående. Og under mursten og bag ved lægter er historien piblet frem - men er nu naturligvis renoveret på plads og ikke længere synlig andet end i billeder. Se med her:

Ord fra klostergæster

Dét ophold er det bedste, jeg har gjort for mig selv meget længe. Og såmænd også det bedste, jeg har gjort for mit arbejde....

Jeg elsker det kloster. Og dets ro. Og dets skønhed. Og så er alle årstider endda rare på klostret - hvor kan man næsten ellers sige dét. 

Arbejdsro fra den tidligere morgenstund til den meget sene nattetime. Eddermame effektivt... Jeg kommer igen, det kan I roligt regne med,

Tænk at opleve så meget skønhed og så endda måtte BO i det, mens man arbejder. Det er unikt.

Man finder ikke noget sted i Danmark, som har bedre ro og arbejdsbetingelser.

5 stuer en suite - sådan bare lige, hvis man vil arbejde et andet sted end på værelset - eller hvis man trænger til ild i pejsen og højt til loftet.