Formidlingshuset må alle besøge

Der er rigtig stor efterspørgsel på at besøge Ørslev Kloster og høre om stedets historie. Så med vores nye formidlingshus går ingen går forgæves. Formidlingshus er samtidig et arbejdende værksted og ligger der, hvor det gamle gartnerhus lå - på Hejlskovvej 11 - dvs. ud for klosterengen. Der er fri adgang i dagtimerne, og fra huset er der ruter rundt i det historiske parkanlæg og den fine bøgeskov Kvindsnapskoven. 

I formidlingshuset kan man via en stor model af klostret se ind ad vinduerne til Ørslev Kloster og aktivere fortællinger og film om hele klosterets 800 års lange historie. Og via interviews med klostergæster får man desuden et rigtig godt indtryk af, hvad der foregår bag de tykke mure nu og her. 

Der er parkering lige ved huset - også for handicappede - og der er offentligt tilgængeligt toilet. Der er tidslås på døren til formidlingshuset, som holder åbent i dagtimerne.

Rundvisning i klosteranlægget

Man er også velkommen til at deltage i en af de gratis offentlige rundvisninger, vi holder i løbet af året, hvor man kommer med i kirken og indenfor på klosteret. Vi mødes ved kirken kl. 17, og turen forventes at være færdig kl. ca. 18.30. Datoerne for 2024 er: 13. juni, 9. august samt 18. september.

Private grupper kan også bestille en rundvisning ved kontakt til klosterforvalteren.