Grupper kan leje portnerboligen fra 1. januar 2023

Portnerboligen ligger ved indgangen til klostergården og kirken. Det er et smukt og hyggeligt 1700-tals hus, som indtil år 1900 var en del af godsets store firkantede ladegård.

Portnerboligen fungerer i dag som et privat og intimt refugium i arbejdsrefugiet og er især velegnet til mindre grupper, som har behov for klosterets helt særlige atmosfære og omgivelser -  men med eget hus til at arbejde i uden forstyrrelser.

Huset kan både bruges til ophold i flere dage samt til hel- og halvdagsmøder, mindre konferencer og workshops, hvor man har rig mulighed for at samles - men også til at fordybe sig enkeltvis i klosterets smukke omgivelser.

12 værelser samt øvelokale, plads til 15

Portnerboligen udvides med en fløj og kommer til at indeholde 12 værelser, hvoraf 2 er dobbelt-/twinværelser. Der vil desuden være god plads til ekstra opredninger efter behov.

Huset kan deles af op til tre grupper samtidigt, eller man kan vælge at leje hele huset og have det for sig selv. Foruden værelserne bliver der tre store mødelokaler/arbejdsrum, fire badeværelser samt et stort og velindrettet køkken med fuldt udstyr til madlavning. Herudover bliver der også en lille aflukket have med havemøbler, så møderne kan rykke udendørs, når årstiden tillader det. I den ene ende af Portnerboligen - og med separat indgang - etableres der et øvelokale med flygel, som man også kan bo i, så man kan leje 13 værelser i alt.

Der er fuldtdækkende wifi i huset samt en projektor og whiteboard til hvert grupperum.

Det er muligt at få leveret kvalitetsforplejning fra indtil flere nærliggende madsteder, og vi hjælper gerne med at sammesætte lige præcis den forplejning, som passer til jeres ønsker og budget. Klosteret har et årelangt samarbejde med en række lokale virksomheder, som deler en fælles passion for mad og kvalitet.

Der er - også - først til mølle til ophold i portnerboligen, så har du brug for at leje alle værelser, kan det være en god idé at booke i god tid :)

Hvis I ønsker et særligt arrangement med historie og klosterstemning

I kan supplere opholdet med en historisk rundvisning i klosteranlægget, og der er også mulighed for at leje dele af de hvælvede klosterkældre, hvis arrangementet skal gøres helt særligt. I området omkring klosteret er der gode vandrestier og udsigtspunkter, der kan tages i brug for den ekstra gode oplevelse - samt et fint gruppehus i skoven (Snekken).

Priser for ophold i Portnerboligen

Alle med et arbejdsprojekt skal have mulighed for ophold på Ørslev Kloster. Derfor er prisen så lav som mulig:

300 kr. ekskl. moms (375 kr. inkl. moms) pr. overnatning for enkeltværelse
520 kr. ekskl. moms (650 kr. inkl. moms) pr. overnatning for dobbeltværelse
Linned inkl. håndklæder kan lejes for 50 kr. pr. sæt men må også gerne medbringes.

Læs mere om medlemskab her – også for institutioner og virksomheder

Ved afbud
Ved afbud mindre end 10 døgn før opholdets start betales for de første to døgn
Ved afbud mindre end 3 døgn før opholdets start betales fuld pris

 

Tilkøb af ekstraydelser:

Forplejning
Priser for forplejning vil kunne ændre sig i forbindelse med genåbningen. Hidtil har disse priser været gældende:

Måltider kan købes enkeltvis:

Morgenmad: 125 kr. pr. person
Frokost: 200 kr. pr. person
Frugt og kage: 50 kr. pr. person
Middag (to retter): 300 kr. pr. person
Kaffe og te er inkluderet. Øl, vand og vin kan købes.

Særlige ønsker til forplejningen kan selvfølgelig arrangeres.

 

Ørslev Kloster Arbejdsrefugium - Hejlskovvej 15 - 7840 Ørslev - T: 61 31 30 20 - janne@oerslev-kloster.dk